Skal man tage en all-inclusive afbudsrejse ?

Skal man tage en all-inclusive rejse ?

Det er vist det der hedder et godt spørgsmål og helt op til dig selv – men ingen tvivl om er man afsted med børn er det nemt og bekvemt !

Afbudsrejser findes som 4 forskellige typer, nemlig

Bare flybillet

Her får du bare en retur flybillet – retur – uden transfer og hotel og normalt også uden indchecket bagage og forplejning på flyveren. Så det er mest til dem der vil have en meget billig transport og selv gerne vil planlægge ferie på egen hånd.

Se eksempler på flybillet afbudsrejser her www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/flybillet – du kan finde flybilletter helt ned til 300-400 kr.

Uspecificeret indkvartering

Her får du flybillet retur – men normalt stadig uden indchecket bagage og forplejning på flyveren. Hertil får du et uspecificeret værelse/lejlighed – typisk 1 eller 2 stjerners overnatning – så du skal ikke gå for meget op i hotelværelsets standard eller beliggenhed. Du kan være uheldig eller meget heldig !

Du kan finde denne type billetter helt ned til 1000 kr. Se eksempler her www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/uspecificeret

Navngivet hotel

Her har du et navngivet hotel med rabat – normalt med indchecket baggage og transfer til hotellet. Nogengange er der morgenmad med i prisen. Du ved hvad du får og det er her at du i ydersæsonerne kan nappe et 4/5 stjernet hotel/lejlighed til 1500 kr for en uge !

Se eksempler på www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/navngivethotel

All inclusive

Her får du navngivet hotel med rabat – normalt med indchecket baggage og transfer til hotellet og med fuld forplejning. Forplejning kan være af svingende kvalitet men forvent en uge med rigtig meget buffet mad ! Du ved hvad du får og det er her at du i ydersæsonerne kan nappe alt for 2000 kr for en uge  !

Se eksempler på www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/all-inclusive